Pérak Midi hoop subang - Cina Yiwu Gemnel Jilbab


  • SKU: E-S2138
  • Bahan: 925 sterling pérak
  • Plating: emas / acuk emas / Rhodium
  • Plating ketebalan: 0.05 microns
  • Ukuran: 16 * 18.5 mm
  • Beurat: 2.5 g
  • MOQ: 30 pasang
  • Harga: $ 3,40
  • jéntré produk

    Dijieunna tina emas plated pérak sterling, anting hoop Midi kami keur katresna bakal béda amis kana Ceuli dainty nya. anting hoop kami baris nambahan touch glam halus kapan. Mesen Hormat kiwari.



  • WhatsApp Online Chat !