Pérak CZ béntang rarata ring kabuka kosmis - Cina Yiwu Gemnel Jilbab


  • SKU: Sunda-F2214
  • Bahan: 925 sterling pérak
  • Plating: emas / acuk emas / Rhodium
  • Plating ketebalan: 0.05 microns
  • Ukuran Star: 6 mm
  • Beurat: 1.2 g
  • MOQ: 30 PCS
  • Harga: $ 4,60
  • jéntré produk

    Caang dina gaya sareng emas ipis kami plated ring Midi béntang. Dijieun tina emas plated e-coated sterling pérak, ring béntang ieu bakal brighten up outfit nanaon. Ngagem cingcin ipis nyalira atanapi sareng cingcin stackable séjén pikeun katingal layered stylish.



  • WhatsApp Online Chat !