Pérak sabit tanduk pendant kongkorong - Cina Yiwu Gemnel Jilbab


  • SKU: N-E1960
  • Bahan: 925 sterling pérak
  • Plating: emas / acuk emas / Rhodium
  • Plating ketebalan: 0.05 microns
  • Ukuran Pendant: 16 * 16 mm
  • Ranté panjang: 40 + 5 cm
  • Beurat: 3,16 g
  • MOQ: 30 PCS
  • Harga: $ 7,20
  • jéntré produk

     

    A aksésori stunning mun Nyiar katingal sapopoé anjeun, pendant kongkorong luhur ieu ciri anu lustrous, tibalik ka handap sabit bulan gaya stasiun dina ranté sambungan kabel hipu, sagemblengna diwangun ku 925 pérak. 



  • WhatsApp Online Chat !