Taros Kami

Yiwu Gemnel Jilbab Factory

Alamat: No. 121, Chunhan Jalan, Yiwu, Cina

Telepon : +8615167159995

Fax : +86 (579) 8592 2695

Nelepon : +86 85137846

Email : info@gemnice.com

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

 

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !