Tentang Kami

Gemnel Jilbab, specializes di manufaktur, berkembang ngarancang sagala jinis emas / pérak / kuningan necklaces, anting, pinggel, cingcin sarta susunan perhiasan lianna. Kami salah sahiji pabrik perhiasan luhur nu ngajual langsung ka wholesalers na retailers sabudeureun dunya, sarta fokus dina nyieun runtuyan pasar tengah luhur tina perhiasan pikeun leuwih ti 10 taun.

Utamana, kami bangga harga kami nu kalapa dina industri anu sarua, kualitas premium sarta waktu mingpin pondok, produk kualitas premium kami bakal mere Anjeun tepi motong overwhelming leuwih pesaing Anjeun. Jeung ngamekarkeun tina taun, urang kudu leuwih ti 100 pagawé jeung nutupan wewengkon 3000 méter pasagi. Kami geus fasilitas kaasup perhiasan 3D printer runtuyan RP-Systems S60 ti Jerman maju. Salian éta, urang boga hiji tim téknis ngalaman, anu keur aya di industri perhiasan leuwih ti 10 taun. Ogé tim R & D kami desain leuwih ti 100 gaya anyar unggal bulan tunggal.

Simkuring miharep perhiasan urang bisa mawa kaendahan jeung kapercayaan ka unggal awéwé denok. Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami kapan lamun sual salajengna.

showroon


WhatsApp Online Chat !