Silver midi hoop anting-anting - China Yiwu Gemnel Jewelry


  • SKU: E-S2138
  • Material: 925 sterling silver
  • Plating: emas / wungu emas / Rhodium
  • Plating kekandelan: 0,05 microns
  • Size: 16 * 18.5 mm
  • Bobot: 2.5 g
  • MOQ: 30 pasangan
  • Price: $ 3,40
  • Detail produk

    Digawe saka linapis emas perak sterling, anting-anting hoop midi kita kanggo bocah-bocah wadon katon manis ing kuping kui mau dheweke. anting hoop kita bakal nambah tutul Glam subtle kapan. Supaya Yours dina.



  • WhatsApp Online Chat !