Silver CZ star Pave ring mbukak kosmik - China Yiwu Gemnel Jewelry


  • SKU: R-F2214
  • Material: 925 sterling silver
  • Plating: emas / wungu emas / Rhodium
  • Plating kekandelan: 0,05 microns
  • Ukuran Star: 6 mm
  • Bobot: 1.2 g
  • MOQ: 30 pcs
  • Price: $ 4,60
  • Detail produk

    Kawentar ing gaya karo emas tipis kita dilapisi ring midi star. Digawe saka linapis emas e-ditutupi sterling silver, ring lintang iki bakal Padhangake rasukan tiyang istri sembarang. Nyandhang ring lancip piyambak utawa karo rings stackable liyane kanggo dipikir dilapisi gayane.



  • WhatsApp Online Chat !