Silver Crescent sungu kalung kalung - China Yiwu Gemnel Jewelry


  • SKU: N-E1960
  • Material: 925 sterling silver
  • Plating: emas / wungu emas / Rhodium
  • Plating kekandelan: 0,05 microns
  • Ukuran kalung: 16 * 16 mm
  • Chain dawa: 40 + 5 cm
  • Bobot: 3,16 g
  • MOQ: 30 pcs
  • Price: $ 7,20
  • Detail produk

     

    A aksesoris nggumunke kanggo ngluhurake dipikir saben dinten, kalung kalung luhur iki fitur lustrous, regane Crescent rembulan gaya stasiun ing chain kabel alus, tanggung dumadi saka 925 perak. 



  • WhatsApp Online Chat !