Babagan awake dhewe

Gemnel Jewelry, spesialisasi ing Manufaktur, ngembangaké lan ngrancang kabeh jinis emas / perak / Kuningan kalung, anting-anting, gelang, ali-set perhiasan liyane. We iku siji saka manufaktur perhiasan ndhuwur kang ngedol langsung kanggo barang lan pengecer ing saindhenging donya, lan fokus ing nggawe seri saka pasar tengah-dhuwur saka perhiasan kanggo luwih saka 10 taun.

Utamané, kita bangga saka rega kita kang competitive ing industri padha, kualitas premium lan mimpin cendhak, produk kualitas premium kita bakal menehi pinggiran nglereni akeh banget liwat saingan. Kanthi ngembangaken taun, kita kudu luwih saka 100 karyawan lan nutupi area 3000 meter. Kita fasilitas-fasilitas antara perhiasan 3D printer seri RP-Sistem S60 saka Jerman majeng. Saliyane iku, kita duwe tim technical experienced, sing melu ing industri perhiasan luwih saka 10 taun. Uga tim R & D kita designs luwih saka 100 gaya anyar saben sasi siji.

Kulo pengen perhiasan kita bisa nggawa kaendahan lan kapercayan kanggo saben wanita apik banget. Mangga aran gratis kanggo hubungi kita kapan yen pitakonan luwih.

showroon


WhatsApp Online Chat !